Un microbuz cu oficiali NATO s-a răsturnat în România

Tudor Curtifan |
Data publicării:
NATO
NATO

Un microbuz cu oficiali NATO s-a răsturnat în zona de munte a județului Buzău. Evenimentul s-a produs în cursul acestei zile pe DN 10, în localitatea Pătârlagele.

Potrivit unor martori, după coliziunea cu un autoturism, duba oficialilor NATO a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Mașina scăpată de sub control a intrat cu viteză pe trotuarul de lângă un supermarket din Pătârlagele. "Erau în civil însă se vedeau uniforme în mașină și vorbeau în limba engleză. Au plecat repede de la locul accidentului și doar un domn a rămas pe loc", a declarat un martor, potrivit site-ului local Știri de Buzău.

Autoritățile nu au furnizat detalii despre evenimentul rutier care s-a soldat cu rănirea ușoară a șoferiței din autoturismul implicat în accident. Duba înmatriculată în Italia a rămas nemișcată multe ore după producerea accidentului.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel