Un grup de nave rusești, monitorizat de Royal Navy în apropierea apelor Regatului Unit

Darius Muresan |
Data publicării:
Sursă foto: Royal Navy
Sursă foto: Royal Navy

Royal Navy a anunțat că mai multe nave britanice au monitorizat nave rusești, în apropierea apelor Regatului Marii Britanii.

Potrivit unui comunicat al Royal Navy, fregatele HMS Kent, HMS Sutherland, HMS Argyll şi HMS Richmond s-au alăturat navelor de patrulare HMS Tyne și HMS Mersey, precum și navelor de suport logistic RFA Tideforce și RFA Tidespring, dar și navei de cercetare HMS Echo.

Locotenentul britanic Nick Ward (HMS Tyne) a precizat că asemenea misiuni reprezintă o rutină și reprezintă un angajament al Marinei britanice pentru protejarea securității Regatului Unit.

De subliniat însă numărul mare al navelor rusești. Britanicii au anunțat că au fost monitorizate trei corvete din clasa Steregushchy, două fretate din clasa Amiral Grigorovich, nave auxiliare, dar și nave de desant.

Royal Navy mai precizează că în misiunea de monitorizare a navelor rusești au fost implicate și elicoptere Merlin și Wildcat.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel