Un elicopter rusesc Mi-35 s-a prăbușit în Crimeea

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Un elicopter Mi-35 al Armatei ruse s-a prăbușit în Crimeea.

Potrivit agenției de presă Tass, elicopterul militar de atac Mi-35 s-a prăbușit în Crimeea în timpul aterizării. Elicopterul efectuase o misiune de rutină.

Nu se cunosc cauzele prăbușirii, dar o anchetă a fost demarată imediat după incident.

Inițial rușii au anunțat că trei persoane au fost grav rănite ca urmare a prăbușirii elicopterului Mi-35 și transportate de urgență la spital.

Totuși, Tass citează surse medicale din Crimeea și anunță că din păcate o persoană din cele trei spitalizate a decedat. Un alt militar se află în stare foarte gravă la terapie intensivă. Informația e preluată și de alte surse media din Rusia care spun că militarul care a decedat e pilotul elicopterului.

Cert e că militarii ruși se află internați într-un spital din orașul Djankoi, Crimeea. Oficialii ruși au trimis o echipă medicală de specialiști din Simferopol, capitala regiunii, care vor decide dacă aceștia vor fi transferați la o altă unitate medicală.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel