Un elicopter militar Mi-8 s-a prăbuşit în Rusia. Al doilea în mai puţin de o săptămână (Video)

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Un elicopter militar Mi-8 s-a prăbușit marți pe un aeroport din regiune Chukotka din Rusia. Din păcate, toate cele patru persoane aflate la bord şi-au pierdut viaţa în urma accidentului, precizează mass-media rusă.

,,La bord erau trei membri ai echipajului și un tehnician. Toți patru au murit", a scris guvernatorul rus Roman Kopin pe contul său de Instagram.

Agențiile de presă din Rusia au precizat că era un elicopter Mi-8 care făcea test de zbor, deoarece, recent, trecuse printr-un proces de modernizare şi mentenanţă tehnică. După cum se poate observa şi în materialul video ataşat mai jos, elicopterul s-a prăbuşit la câteva secunde după decolare. 

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 26 mai. Elicopterul a efectuat un zbor de antrenament după ce fusese supus mai multor reparați și s-a prăbușit de la o înălțime de 20 de metri, precizeaza Lenta.ru.

O sursă din cadrul Ministerului rus al Apărării a declarat, pentru agenția de știri TASS, că o defecțiune tehnică este cauză probabilă a accidentului. 

Săptămâna trecută, un elicopter de tip Mil Mi-8 al armatei ruse s-a prăbuşit în regiunea Moscova, provocând moartea echipajului.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel