Un elicopter de tip Mil Mi-8 al armatei ruse s-a prăbuşit în apropiere de Moscova

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Un elicopter de tip Mil Mi-8 al armatei ruse s-a prăbuşit în regiunea Moscova, provocând moartea echipajului, a anunţat marţi Ministerul Apărării, refuzând să precizeze câte persoane se aflau la bord, transmite AFP.

,,Echipajul a murit din cauza rănilor din suferite în cursul aterizării de urgenţă a aparatului", a precizat ministerul rus pentru AFP, potrivit Agerpres.

Pe 19 mai, Incidentul a avut loc la 20 de kilometri de orașul Klin (Regiunea Moscovei), în jurul orei 20:00, în timpul unui zbor de antrenament, elicopterul Mi-8 al Forțelor Aeriene Ruse a făcut o aterizare forţată într-o zonă nelocuită. Ministerul rus al Apărării a precizat că principala cauză a producerii incidentului s-ar putea datora unei defecțiuni de natură tehnică.

Ministerul a mai precizat că elicopterul nu era înarmat, potrivit Izvestia. Potrivit unei surse din serviciile de urgență, echipajul era format din trei persoane, scrie agenția de presă rusă TASS.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel