Un elicopter Apache al Armatei SUA a aterizat de urgenţă pe un câmp din judeţul Constanţa (VIDEO)

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Un elicopter militar american a aterizat pe un câmp din comună Pecineaga, judeţul Constantă: Sursa Foto: Ziuaconstanta.ro.
Un elicopter militar american a aterizat pe un câmp din comună Pecineaga, judeţul Constantă: Sursa Foto: Ziuaconstanta.ro.

Un incident mai puțin obișnuit s-a petrecut în dimineața zilei de marți, 25 mai, în Pecineaga, un elicopter militar american fiind nevoit să aterizeze pe un câmp de la marginea comunei.

În acest moment nu se știu motivele pentru care elicopterul, model AH-64 Apache, a fost nevoit să aterizeze pe terenul agricol, chiar în apropierea drumului județean care duce în comuna Pecineaga, precizează site-ul de ştiri Constantă News.ro.

Primarul comunei, Stan Niculae, spune că nu au avut loc incidente neplăcute, nu a fost nimeni rănit și niciunul dintre localnici nu a suferit pagube materiale.

Incidentul a fost filmat de cei care treceau pe drumul județean, fiind chiar luat în râs de către unii dintre participanții la trafic, care i-au întrebat pe militarii americani desemnați să păzească aparatul daca nu cumva au rămas fără benzină și au nevoie de combustibil.

 

În 2019 un tanc al US Army, care participa la exercițiul Saber Guardian 19, a intrat într-o zonă agricolă


Amintim că, în vara lui 2019, pe timpul desfășurării unor activități de instruire din cadrul Exercițiului Multinațional Saber Guardian 19, militari ai  Armatei SUA, care se deplasau în condiții meteo nefavorabile, au traversat, din eroare, cu tehnica de luptă blindată din dotare o zonă agricolă, rezultând distrugerea unor culturi.

Zona în cauză nu era situată pe traseul de deplasare convenit cu autoritățile locale și cu agenții economici care au în proprietate terenuri în zonă

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel