Un bărbat din Fetești a murit în timp ce încerca să facă o bombă în locuința sa. Autoritățile au solicitat și sprijinul Brigăzii Antitero a SRI

Darius Muresan |
Data publicării:

Un bărbat din Fetești a murit în urma unei explozii în locuința sa, unde încerca să construiască o bombă, potrivit Poliției Române.

Incidentul a fost semnalat noaptea trecută printr-un apel la 112, care raporta fum și un zgomot puternic provenind din locuința bărbatului de 44 de ani. Echipajele de poliție, pompieri, jandarmi și medici sosite la fața locului au confirmat decesul acestuia și au descoperit mai multe obiecte care ar putea conține materiale pirotehnice și explozive.

"În cursul nopţii trecute, poliţiştii au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că din locuinţa unui bărbat, de 44 de ani, din municipiul Feteşti, iese fum urmare a unui zgomot puternic, iar acesta este inconştient. La faţa locului, s-a deplasat cu operativitate o echipă complexă de poliţişti, pompieri, jandarmi şi medici, care au constatat decesul bărbatului, iar în interiorul locuinţei au identificat mai multe obiecte susceptibile a conţine materiale pirotehnice şi explozive", a declarat IPJ Ialomița.

Articole pirotehnice și elemente de muniție au fost găsite la locul incidentului și au fost ridicate pentru expertizare. Surse judiciare au confirmat pentru agenția de presă Agerpres că bărbatul încerca să construiască o bombă.

Ancheta este coordonată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița, fiind deschis un dosar penal pentru omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, și nerespectarea regimului materiilor explozive. Pentru siguranța ridicării și examinării materialelor explozive, a fost solicitat sprijinul Serviciului Pirotehnic din cadrul Brigăzii Antitero a Serviciului Român de Informații.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel