Turcia și Rusia au efectuat a doua patrulare în zona Idlib din Siria

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Forțele turce și ruse au efectuat a doua patrulă comună pe autostrada M4 din Idlib, nord-vestul Siriei, în conformitate cu Acordul de la Moscova, a anunțat luni Ministerul Apărării din Turcia, transmite agenția Anadolu.

"În cadrul acordului de la Moscova, a doua patrulă terestră comună turco-rusă de pe autostrada M4 a fost completată cu contribuția activelor aeriene", se arată într-un comunicat al ministerului.

Turcia și Rusia au convenit în baza unui protocol să "înceteze toate acțiunile militare de-a lungul liniei de contact în zona de descarcerare Idlib începând cu 00:01 din 6 martie 2020". El a adăugat că ambele părți au subliniat importanța prevenirii deteriorării situației umanitare, protejarea civililor și asigurarea asistenței umanitare tuturor sirienilor aflați în nevoie.

De asemenea, protocolul a menționat că patrulele comune turco-ruse vor începe pe 15 martie de-a lungul autostrăzii M4 de la localitatea Trumba - 2 km (1.2 km) la vest de Saraqib - până la localitatea Ain-Al-Havr.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel