Trump: Retragerea trupelor SUA din Irak, cel mai rău lucru pe care îl putem face

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Donald Trump, citat de Bloomberg și Mediafax, spune că retragerea  trupelor americane din Irak ar fi "cel mai rău lucru" pentru această ţară, deoarece încă nu este momentul potrivit.

"Retragerea trupelor ar fi cel mai rău lucru în acest moment. Eventual, vrem să putem permite Irakului să se administreze singur. Dar acum nu este momentul potrivit", a declarat Donald Trump în cursul unei întrevederi la Casa Albă cu premierul Greciei, Kyriakos Mitsotakis.

Donald Trump a argumentat că retragerea trupelor americane în acest moment ar permite Iranului să preia controlul asupra Irakului.

Parlamentul Irakului a adoptat, duminică, o rezoluție prin care cere Guvernului să evacueze militarii americani din Irak, în urma raidului aerian al SUA prin care a fost asasinat generalul iranian Qasem Soleimani.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel