Trump: Jim Mattis ar putea părăsi funcția de Secretar al Apărarii

S.I. Catalin |
Data publicării:
Secretarul american al apărării, Jim Mattis
Secretarul american al apărării, Jim Mattis

Generalul James Mattis ar putea părăsi funcția de Secretar al Apărarii, aunţul a fost făcut chiar președintele SUA, Donald Trump, răspunzând la o întrebare  specifică a jurnalistului Lesley Stahl de la CBS News.

Donald Trump îl caracterizează pe generalul James Mattis ca fiind mai degrabă un “democrat”, şi nu un republican.

,,Cred că el este un fel de democrat, dacă doriţi să aflaţi adevărul. Dar generalul Mattis este un tip de treabă. Noi ne înţelegem foarte bine. S-ar putea să plece. La un moment dat, toată lumea pleacă. Toată lumea. Astă este Washingtonul”, a declarat Trump în interviul acordat postului de televiziune CBS.

Mattis a fost comandant al Marinei americane în timpul invaziei din 2003 a Irakului și a fost numit sub conducerea lui George W. Bush să conducă Comandamentul Forțelor Comune ale Statelor Unite, iar sub mandatul lui Barack Obama, a devenit comandant al Comandamentului Central al SUA.

În primii doi ani, administrația Trump a asistat la un flux fără precedent de demisii. În această săptămână, ambasadorul SUA la ONU, Nikki Haley, a anunțat că se retrage din această funcţie.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel