Trei membri ai portavionul USS George H.W. Bush s-au sinucis în aceeași săptămână

Tudor Curtifan |
Data publicării:
Portavionul USS George H.W. Bush, sursă foto: US Army
Portavionul USS George H.W. Bush, sursă foto: US Army

Trei marinari US Navy s-au sinucis în aceeași săptămână. Toți trei serveau pe portavionul USS George H.W. Bush, dar US Navy a dat asigurări că nu există vreo legătură între morți.

„Cu profundă durere pot confirma pierderea a trei marinari săptămâna trecută în incidente separate, fără nicio legătură. Aparent este vorba de sinucideri”, a precizat căpitanul Sean Bailey, comandantul portavionului USS George H.W. Bush, potrivit celor de la Fox News.

Niciunul dintre decese nu a avut loc pe portavion. USS George H.W. Bush se află în reparații iar numărul echipajului său depășește 5000. US Army a respins totodată o legătură între cele trei decese ori o criză în ceea ce privește sinuciderile din cadrul Marinei.

 

Sinuciderile membrilor USS George H.W. Bush nu au nicio legătură între ele

 

„Cei trei membri US Navy nu au servit Marina în cadrul aceluiași departament și nu pare să existe o legătură între morțile lor”, a precizat și Jennifer Cragg, purtător de cuvânt al Commander of Naval Air Force Atlantic. Totodată, căpitanul portavionului a cerut echipajului să vină cu „sugestii și idei” penru a preveni alte sinucideri.

Portavionul USS George H.W. Bush, dotat cu patru turbine și doi reactori nucleari, este al zecelea și ultimul din clasa Nimitz.

Portavionul are o lungime de 300 de metri iar echipajul său numără peste 5600 de membri. USS George H.W. Bush a intrat în serviciul US Navy în 2009.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel