Tancuri modernizate rusești T-72 efectuează un amplu exercițiu în Peninsula Crimeea

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Tancuri moderinzate T-72B3 din cadrul Flotei Mării Negre vor participa la un exercițiu de tragere în Peninsula Crimeea, a informat biroul de presă al Flotei. 

"Echipajele tancurilor T-72B3 au început să îndeplinească misiuni, în timp ce echipajele transportoarelor blindate de trupe BTR-82 continuă să efectueze operațiuni individuale prin simularea desfășurării unei bătălii", a transmis biroul de presă al Flotei citat de TASS.

În faza finală a exercițiilor, tancurile T-72B3 și transportatoarele BTR-82 vor executa trageri împotriva țintelor ce simulează militari inamici, sisteme de artilerie și echipamente antitanc, se mai precizează în comunicat.

2. -imagine fara descriere- (transportor_btr_82_05693800.jpg)

Exercițiile de antrenament în care sunt implicate tancurile modernizate T-72B3 se desfășoară în Peninsula Crimeea, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, mai precizează sursa citată.

Citește și: Amplu exercițiu al Flotei ruse a Mării Negre

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel