Taiwanul dezvoltă un centru pentru avioanele F-16 Fighting Falcon

Eduard Pascu |
Data publicării:

Aerospace Industrial Development Corporation din Taiwan a semnat un acord cu Lockheed Martin pentru deschiderea unui centru pentru întreținerea, reparația și modernizarea aeronavelor de luptă multirol F-16 Fighting Falcon, transmite Jane.

Aerospace Industrial Development Corporation a spus că în cadrul „alianței strategice”, semnată în orașul Taichung din Taiwan, cele două companii vor înființa un centru de întreținere F-16 în Taiwan pentru a oferi servicii similare altor operatori F-16 din Asia-Pacific.

Aerospace Industrial Development Corporation a declarat că Lockheed Martin va transfera tehnologiile de sprijin în Taiwan.

Forța aeriană RoC operează aproximativ 140 de avioane F-16A / B, care vor fi modernizate la standardul F-16V Block 70 în baza unui contract de 1,1 miliarde de dolari acordat lui Lockheed Martin în 2012. Prima aeronavă modernizată a fost livrată în 2018. Corporația americană vrea să deschidă acest centru mai ales pentru modernizarea și celorlalte avioane F-16 care trebuie finalizată până în 2023.

Vezi și: Emiratele Arabe Unite nu sunt interesate de F-35. Vor o modernizare a flotei de avioane F-16

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel