Taiwanul dezvoltă un centru pentru avioanele F-16 Fighting Falcon

Eduard Pascu / 17 dec 2019 / 15:33

Aerospace Industrial Development Corporation din Taiwan a semnat un acord cu Lockheed Martin pentru deschiderea unui centru pentru întreținerea, reparația și modernizarea aeronavelor de luptă multirol F-16 Fighting Falcon, transmite Jane.

Aerospace Industrial Development Corporation a spus că în cadrul „alianței strategice”, semnată în orașul Taichung din Taiwan, cele două companii vor înființa un centru de întreținere F-16 în Taiwan pentru a oferi servicii similare altor operatori F-16 din Asia-Pacific.

Aerospace Industrial Development Corporation a declarat că Lockheed Martin va transfera tehnologiile de sprijin în Taiwan.

Forța aeriană RoC operează aproximativ 140 de avioane F-16A / B, care vor fi modernizate la standardul F-16V Block 70 în baza unui contract de 1,1 miliarde de dolari acordat lui Lockheed Martin în 2012. Prima aeronavă modernizată a fost livrată în 2018. Corporația americană vrea să deschidă acest centru mai ales pentru modernizarea și celorlalte avioane F-16 care trebuie finalizată până în 2023.

Vezi și: Emiratele Arabe Unite nu sunt interesate de F-35. Vor o modernizare a flotei de avioane F-16

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy