T-7A Red Hawk a trecut testele de zbor în mare viteză la joasă altitudine

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Boeing a anunțat că cea mai nouă aeronavă de formare a piloților pentru US Air Force, T-7A Red Hawk, a finalizat cu succes testarea de trecere cu viteză mare la joasă altitudine, transmite defence blog. 

"Aeronava noastră de testare a finalizat cu succes testarea de mare viteză la joasă altitudine, ajungând la 901 km/h la doar 45,7 metri altitudine", a informat Boeing pe 15 octombrie.

T-7A Red Hawk este cel mai nou sistem de pregătire a piloților US Air Force care introduce capabilități de antrenament de generația a cincea, inclusiv înaltă forță G, gestionarea informațiilor și a senzorilor, unghi ridicat al caracteristicilor zborului de atac, operațiuni pe timp de noapte, abilități aer-aer și aer-sol.

Aeronava de vânătoare, care a fost proiectată pentru o mai ușoară întreținere, este piatra de temelie a unui nou sistem de pregătire a piloților care include, de asemenea, instruire în simulatoare. Acesta va ajuta la formarea viitorilor piloți de avioane de vânătoare și bombardiere pentru generațiile următoare.

T-7A dispune de cozi gemene care asigură o manevrare mai bună la viteză mică, ceea ce îi permite să zboare într-un mod care să se apropie mai bine de cerințele lumii reale și este conceput special pentru a pregăti piloți pentru aeronave din generația a cincea. Motorul unic al aeronavei generează de trei ori mai multă forță decât motoarele duale ale T-38C Talon pe care îl înlocuiește.

Boeing, în septembrie 2018, a primit un contract de 9,2 miliarde de dolari pentru livrarea a 351 de aeronave T-7A și instalarea a 46 de simulatoare și echipamente la sol asociate, înlocuind flota de T-38C care a intrat în folosință în urmă cu 57 de ani.

 

 

Vezi și: T-7A Red Hawk, noul avion de antrenament al piloților americani

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel