T-7A Red Hawk a trecut testele de zbor în mare viteză la joasă altitudine

Eduard Pascu / 16 oct 2019 / 16:11

Boeing a anunțat că cea mai nouă aeronavă de formare a piloților pentru US Air Force, T-7A Red Hawk, a finalizat cu succes testarea de trecere cu viteză mare la joasă altitudine, transmite defence blog. 

"Aeronava noastră de testare a finalizat cu succes testarea de mare viteză la joasă altitudine, ajungând la 901 km/h la doar 45,7 metri altitudine", a informat Boeing pe 15 octombrie.

T-7A Red Hawk este cel mai nou sistem de pregătire a piloților US Air Force care introduce capabilități de antrenament de generația a cincea, inclusiv înaltă forță G, gestionarea informațiilor și a senzorilor, unghi ridicat al caracteristicilor zborului de atac, operațiuni pe timp de noapte, abilități aer-aer și aer-sol.

Aeronava de vânătoare, care a fost proiectată pentru o mai ușoară întreținere, este piatra de temelie a unui nou sistem de pregătire a piloților care include, de asemenea, instruire în simulatoare. Acesta va ajuta la formarea viitorilor piloți de avioane de vânătoare și bombardiere pentru generațiile următoare.

T-7A dispune de cozi gemene care asigură o manevrare mai bună la viteză mică, ceea ce îi permite să zboare într-un mod care să se apropie mai bine de cerințele lumii reale și este conceput special pentru a pregăti piloți pentru aeronave din generația a cincea. Motorul unic al aeronavei generează de trei ori mai multă forță decât motoarele duale ale T-38C Talon pe care îl înlocuiește.

Boeing, în septembrie 2018, a primit un contract de 9,2 miliarde de dolari pentru livrarea a 351 de aeronave T-7A și instalarea a 46 de simulatoare și echipamente la sol asociate, înlocuind flota de T-38C care a intrat în folosință în urmă cu 57 de ani.

 

 

Vezi și: T-7A Red Hawk, noul avion de antrenament al piloților americani

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy