Sute de tancuri rusești, la granița Ucrainei. IMAGINI din satelit - FOTO

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Au apărut imagini din satelit cu desfășurare de forțe militare de către Rusia la granița Ucrainei.

Șeful Statului Major al forţelor ucrainene, generalul Viktor Mujenko, a precizat acum câteva zile că tancurile ruseşti T-62 se află la doar 18 km de graniţa ucraineană. Potrivit oficialului din Ucraina, numărul a  crescut de la 93 la 250 între mijlocul lunii septembrie şi 1 octombrie.

Iar imaginile din satelit Google Earth, informează Defense Blog, confirmă temerile Ucrainei. De pe imaginile oferite de sateliți în luna noiembrie, se poate observa o desfășurare a sute de tancuri rusești la baza militară de la periferia orașului Kamensk-Shakhtinsky, din regiunea Rostov. 

Tancurile se află la doar 18 kilometri de granița estică a Ucrainei. Fotografiile din satelit confirmă prezența a sute de tancuri T-64 și T62M la granița Ucrainei, dar și a aproximativ o mie de camioane miitare, sisteme de artilerie sau cisterne situate în imediata apropiere a tancurilor.

(w670)


(w670)

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel