Submarinul rusesc Rostov pe Don a desfășurat exerciții în Marea Neagră (Video)

S.I. Catalin |
Data publicării:

In apropierea coastelor Peninsulei Crimeea, a fost executat un exercițiu comun al submarinului Rostov pe Don și Aviației navale a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN), a precizat, luni, serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse, potrivit TASS si remnmilitaryblog.com care citeaza ca sursa site-ul armatei ruse tvzvezda.ru.

Echipajul submarinului a efectuat scufundări și ieșiri la suprafață, în condiții obișnuite și în situații de urgență, și a efectuat schimburi cu aviația în ceea ce privește coordonatele mijloacelor adversarului.

În acest timp, un avion Be-12 și două elicoptere Ka-27M ale Aviației navale a FRMN au decolat de pe aerodromuri din Crimeea și au executat misiuni de căutare a submarinelor adversarului.

Particularitatea exercițiului a constat în faptul că elicopterele Ka-27M au întrebuințat stații hidroacustice. Cu ajutorul acestora, elicopterele antisubmarin sunt capabile să descopere ținte subacvatice mari.

Submarinul B-237 Rostov pe Don este unul din cele șase submarine noi ale FRMN, Proiect 636.3, dotate cu complexe de rachete Kalibr-PL.

Submarinele aparțin Brigăzii 4 Submarine – Novorossiysk din cadrul Bazei Navale – Novorossiysk. În prezent, patru dintre aceste submarine se află în Marea Neagră (Novorossiysk, Rostov pe Don, Stary Oskol și Kolpino), iar alte două sunt în Marea Mediterană (Krasnodar și Veliky Novgorod).

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel