SUA: Nu sunt excluse noi sancţiuni împotriva Rusiei

Sebastian Florea |
Data publicării:

Paul Ryan, preşedintele Camerei Reprezentanţilor din SUA, susține că ar putea avea în vedere noi sancţiuni împotriva Rusiei.

Preşedintele Camerei Reprezentanţilor a Congresului SUA, Paul Ryan, a declarat că intenţionează să ia în considerare impunerea de sancţiuni suplimentare Rusiei şi şi-a reiterat sprijinul pentru concluziile serviciilor de informaţii americane potrivit cărora Rusia ar fi intervenit în alegerile prezidenţiale americane din 2016, relatează Reuters.

Adresându-se jurnaliştilor la o zi după întrevederea dintre preşedintele Donald Trump şi omologul rus Vladimir Putin, Ryan a spus că în cazul în care comisii ale Congresului consideră că sunt necesare impunerea de noi sancţiuni Rusiei, va ţine cont de aceasta.

'Sunt mai mult decât bucuros iau în considerare' această posibilitate. 'Rusia este un guvern ameninţător care nu împărtăşeşte interesele şi valorile noastre', a spus el. Înalţi consilieri ai preşedintelui american Donald Trump se confruntă cu apeluri din partea criticilor de a demisiona, după ce liderul de la Casa Albă s-a situat în mod public de partea şefului statului rus Vladimir Putin şi împotriva comunităţii serviciilor de informaţii americane pe tema acuzaţiilor privind interferenţa Moscovei în alegerile prezidenţiale din SUA din 2016, notează marţi Politico.

Secretarul de stat Mike Pompeo, ministrul apărării James Mattis, directorul serviciilor de informaţii Dan Coats şi consilierul pentru securitate naţională John Bolton se află printre oficialii despre care unii comentatori politici şi parlamentari spun că ar trebui să plece din funcţii, în legătură cu aparenta supunere a lui Trump faţă de Putin în cursul unei conferinţe de presă comune luni la Helsinki.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel