SUA: Două hidroavioane de tip Beaver şi Otter s-au ciocnit în zbor

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Cinci persoane şi-au pierdut viaţa iar o alta a fost dată dispărută luni în Alaska în urma ciocnirii a două hidroavioane cu turişti de pe o navă de croazieră.

Cele două aparate, de tip Beaver şi Otter, efectuau zboruri turistice cu 16 pasageri de pe nava Royal Princess, a companiei de croaziere Princess Cruises.

Hidroavioanele s-au ciocnit în plin zbor, în jurul orei 13:00 (21:00 GMT), în apropiere de Ketchikan, într-o zonă izolată din statul american Alaska, dintr-o cauză care nu a fost încă stabilită. 

 

Patru pasageri și un pilot au decedat



Potrivit Princess Cruises, patru pasageri şi un pilot au decedat în accident. Zece persoane au supravieţuit şi primeau îngrijiri medicale la faţa locului, a adăugat compania într-un comunicat. 

Garda de coastă americană a confirmat moartea a trei persoane şi a indicat că alţi trei oameni erau daţi dispăruţi. Elicoptere şi nave au fost mobilizate pentru operaţiunile de căutare.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel