Su-27, prăbușit în Ucraina. Imagini de la locul tragediei

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Un avion de luptă de tip Su-27, aparţinând Ucrainei, s-a prăbuşit sâmbătă după amiază pe când executa manevre de aterizare.

Avionul de luptă Su-27 s-a prăbușit în timpul unui zbor de antrenament. Din păcate, pilotul şi-a pierdut viaţa în incident. 

Publicația olandeză Scramble Magazine, pe pagina oficială de Facebook, a publicat imagini cu aparatul Su-27 care s-a prăbușit în Ucraina.

Imagini publicate de Scramble Magazine: 

 

Statul Major General ucrainean a transmis prin intermediul paginii sale de Facebook că avionul Su-27 s-a prăbuşit sâmbătă în timp ce efectua un zbor de rutină. O anchetă privind accidentul este în curs de desfășurare.

Este al doilea accident în care este implicat un Su-27, asta după ce pe 16 octombrie, un alt avion de acest tip s-a prăbuşit într-o regiune învecinată în timpul exerciţiilor militare comune Clear Sky 2018. În incident şi-au pierdut viaţa cei doi piloţi aflaţi la bord, un ucrainean şi un american.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel