Steagul României, coborât în bernă în Afganistan după decesul militarului român

În cursul zilei de ieri, un plutonier adjutant principal a decedat în Germania. Acesta se afla în misiune în Afganistan, dar a fost transferat de urgență în Germania.

Militarul se afla în misiune cu Batalionul 21 Protecția Forței ”Viperele Negre” și suferise o ruptură de anevrism cerebral miercuri, în data de 11 martie.

Ca urmare a acestui tragic incident, steagul României a fost coborât în bernă în Afganistan, de către camarazii militarului român care a trecut pragul acestei lumi. Totodată, aceștia au participat și la o slujbă de pomenire care a avut loc în cadrul capelei din Baza Aeriană Kandahar.

„Ieri am pierdut o “Viperă Neagră” … Florin a fost în ultima lui misiune cu militarii Batalionului 21 de Protecția Forței “Viperele Negre”, în Baza Aeriană Kandahar, din Afganistan.

Drapelul României este în bernă, pe biroul lui Florin este acum o lumânare și locul de pe scaun este gol … S-a dus prea repede dintre noi, neașteptat de repede.

Pentru comemorarea colegului nostru, plt. adj. pr. Gicu-Florin Spulber, militarii batalionului au participat la o slujbă de pomenire la capela din Baza Aeriană Kandahar.

Nu te vom uita niciodată, camarade!”, au transmis din Afganistan, ”Viperele Negre”, prin intermediul Centrului de Televiziune și Film al MApN.

Sursă foto: Centrul de Televiziune și Film al MApN

(w670)


(w670)


(w670)


(w670)

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel