Soldați indieni, răniți în urma unui atac al Pakistanului. Trupele Indiei au ripostat

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Șase soldați ai Indieni au fost răniți în cursul acestei zile. Atacul a fost atribuit Pakistanului.

Potrivit celor de la India Express, șase soldați ai Armatei au fost răniți vineri în urma unui atac al Pakistanului. Sursa citată precizează că atacul nu a fost provocat și a avut loc în orașul Sunderbani din Jammu - Kashmir.

Jurnaliștii indieni, care citează surse proprii, precizează că cei șase soldați răniți au fost duși la spital, dar nu oferă mai multe detalii despre starea lor de sănătate. Trupele Indiei ar fi ripostat imediat după atacul asupra militarilor indieni.

Tot India Express amintește că în cursul zilei de ieri, cel puțin trei soldați pakistanezi au fost uciși și alți doi rănți ca urmare a represaliilor Armatei indiene după ce în cursul serii de miercuri trupele pakistaneze ar fi deschis focul asupra pozițiilor indiene din zonă.

India și Pakistan controlează doar părţi din Kashmir, dar fiecare revendică întreaga regiune de când au obţinut independenţa faţă de Marea Britanie, în 1947.

În cursul verii anului trecut, India a revocat statutul special al statului Jammu si Kashmir fapt ce a dus la creșterea tensiunilor în regiune. Pakistanul acuză India că dorește să suprime Kashmirul.

CITEȘTE ȘI: Dispută pentru Kashmir. Pakistanul denunță acțiunea de "suprimare" a Indiei

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel