Situația de securitate din Ucraina. Orașul Harkov este lovit masiv cu sisteme de artilerie Grad (Foto/Video)

Gheorghiță Orjanu |
Data actualizării: | Data publicării:

Localitatea Harkov a fost atacată masiv, în cursul orei 12.00, cu sisteme de artilerie reactivă tip Grad (calibru 122 mm), o ploaie de proiectile lovind o zonă rezidențială a orașului.

Potrivit consilierului ministrului ucrainean de interne, Anton Gherașcenko, s-au înregistrat zeci de morți și sute de răniți. Acesta a precizat că atacul a fost executat în zona străzii Derevianka [zona de nord a orașului], la câțiva kilometri de casa sa.

„Harkovul tocmai a fost bombardat masiv cu Grad. Zeci de morți și sute de răniți. Această groază ar trebui să fie văzută de întreaga lume... Atacul cu Grad asupra Harkovului a fost efectuat în zona străzii Derevianka, la câțiva kilometri de casa mea”, a precizat Gherașcenko, pe canalul său Telegram, în jurul orei 13.00.

Pe lângă momentul atacului, Gherașcenko a publicat și un videoclip cu victime civile ale atacului, aflate pe străzile Harkovului.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel