Sistemele antitanc Javelin continuă să pună pe butuci tancurile forţelor ruse de ocupaţie (Video)

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

În prima parte a zile, pe reţele de socializare a fost publicat un material video – realizat dintr-o drona – care surprinde momentul în care un tanc al forţelor ruse de ocupaţie este distrus cu un sistem portabil de rachete antitanc Javelin al Forțelor Armate ale Ucrainei.

Forțele Armate Ucrainene au postat pe Twitter un videoclip un material video, realizat dintr-o drona, despre care susțin că arată momentul distrugerii unui tanc rusesc cu o rachetă antitanc de tip Javelin.

"Javelin și un tanc rusesc. Arde frumos! Slavă Ucrainei", a anunțat armata ucraineană pe Twitter, alături de un videoclip a cărui autenticitate nu a fost încă confirmată.

După cum se poate observa în acest material video, în timp ce se afla în mişcare, tancul forţelor ruse de ocupaţie este lovit în plin de o rachetă antitanc Javelin, potrivit cotidianului ucrainean Obozrevatel.

Rachetele antitanc de tip Javelin sunt de fabricație americană, iar SUA şi statele baltice au trimis un număr destul de mare de astfel de sisteme antitanc către Ucraina, înainte ca acesta să fie atacată de Rusia.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel