Sistem de antrenament virtual pentru infanteriști

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Raytheon a prezentat un nou sistem dedicat pregătirii militare la I/ITSEC, la cel mai mare eveniment dedicat simulatoarelor, transmite defence blog.

Potrivit unui comunicat recent al Raytheon, Synthetic Training Environment Soldier Virtual Trainer  (STE SVT) folosește realitatea virtuală pentru a antrena echipele de soldați pentru mai multe scenarii în timp ce folosește arme reale și virtuale. Synthetic Training Environment sau STE, va oferi capabilități care țin pasul cu mediul operațional aflat în permanentă schimbare.

"Acest lucru va oferi comandanților posibilitatea de a depăși limitările de astăzi și de a-și asuma provocările de mâine", se arată în nota pentru presă. Pentru a face acest lucru posibil STE va folosi tehnologia avansată în realitatea virtuală, analiza datelor, inteligența artificială și reprezentarea grafică a terenului.

Noul simulator virtual este conceput pentru a antrena infanteria și folosește cele mai noi progrese tehnologice pentru a oferi o instruire extrem de eficientă în orice locație, susțin americanii. Noul sistem va reduce în același timp și costurile misiunilor de instruire. Mai mult, potrivit sursei citate, acest sistem poate contribui și la planificarea misiunilor de asalt asupra unor obiective sau la misiunile apărare a unor poziții.

Vezi și: Dispută între Pentagon și Lockheed Martin pe tema codului cheie al computerului de pe avioanele F-35

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel