Siria, bombardamente ruse. 60 de lovituri aeriene, doi copii morți

Florentina Constantin |
Data actualizării: | Data publicării:
Vladimir Putin
Vladimir Putin

Rusia a efectuat sâmbătă cele mai intense bombardamente din ultimele 30 de zile contra provinciei siriene Idlib, ultimul bastion al rebelilor din Siria, a anunţat Observatorul sirian pentru drepturile omului (OSDO, organizaţie neguvernamentală cu sediul la Londra).

Aceste bombardamente din Idlib, provincie pe care preşedintele sirian Bashar al-Assad şi Rusia ameninţă să o atace, au dus deja la uciderea a patru civili, printre care doi copii, conform OSDO.

Aproape 60 de lovituri aeriene au fost desfăşurate de forţele ruse sâmbătă, timp de trei ore, asupra mai multor localităţi din sudul şi sud-estul provinciei Idlib. La rândul său, aviaţia siriană a lansat încărcături explozive asupra acestui sector.

Directorul OSDO, Rami Abdel Rahmane, a indicat că armata siriană îşi continuă bombardamentele de artilerie contra mai multor poziţii ale rebelilor şi ale jihadiştilor.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel