Siria acuză Israelul că a efectuat un raid aerian asupra unui aeroport militar

Tudor Curtifan |
Data publicării:

''Aviaţia israeliană'' a efectuat marţi o ''agresiune'' în Siria împotriva unui aeroport militar din centrul ţării, a declarat o sursă militară citată de agenţia de presă oficială siriană Sana și AFP, citate de Agerpres. Agențiile de presă au semnalat pagube materiale în urma atacului.

''Aviaţia israeliană a efectuat o nouă agresiune împotriva aeroportului T4 (...). Imediat, apărarea antiaeriană a atacat rachetele inamice, doborând unele dintre ele'', a precizat sursa militară citată de Sana.

''Patru rachete au lovit zona vizată'', a adăugat sursa citată, raportând ''numai pagube materiale''.

Atacul, în provincia centrală Homs, a avut loc în jurul orei 22:00 (20:00 GMT), a precizat sursa citată. Iniţial, Sana a menţionat o ''agresiune'' fără să-i numească pe cei responsabili.

O purtătoare de cuvânt a armatei israeliene a refuzat să comenteze. Acest incident survine pe fondul tensiunilor crescute din Orientul Mijlociu dintre Statele Unite şi Iran, la o săptămână după moartea generalului iranian Qassem Soleimani, ucis la 3 ianuarie de o dronă americană în Irak.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel