Rusia: Un tren militar ce se îndrepta spre exercițiul Vostok 2018 a fost atacat

S.I. Catalin |
Data publicării:

Un tren militar ce se îndrepta spre exercițiul Vostok 2018 a fost atacat de localnici la o stație din regiunea rusă Zabaikal. O persoană a fost ucisă de militarii ce păzeau trenul.

Un tren militar ce se îndrepta spre exercițiul Vostok 2018 a fost atacat de localnici la o stație din regiunea rusă Zabaikal. O persoană a fost ucisă de militarii ce păzeau trenul.

Incidentul a avut loc la stația Petrovskii Zavod din regiunea Zabaikal, notează lenta.ru, citat de deschide.md.

Potrivit sursei, persoana ucisă este un localnic care aparținea unei grupări criminale locale. În timpul staționării trenului, militarii au mers într-un local pentru a cumpăra produse, loc unde, între aceștia și un grup de localnici a izbucnit un conflict.

După ce au revenit de la cumpărături, militarii au fost atacați, iar aceștia au folosit armamentul din dotare. Bărbatul ucis avea 29 de ani și era poreclit Jdancik, fiind responsabil de lumea criminală din acea regiune. Acesta sărbătorea ziua sa de naștere împreună cu un grup de prieteni.

După ce militarii au folosit armele din dotare, ceilalți bărbați s-au retras. Reprezentanții Ministerului Apărării din Rusia au declarat că militarii au acționat în conformitate cu statutul lor.

Exerciţiile Vostok-2018 (Est-2018) se vor desfăşura între 11 şi 15 septembrie în Siberia orientală şi în Extremul Orient, cu participarea armatelor chineză şi mongolă, a precizat ministrul apărării, Serghei Şoigu.

Manevrele vor implica 'peste 1.000 de avioane şi în jur de 300.000 de militari, practic toate forţele districtelor militare Centru şi Vest', a indicat Şoigu.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel