Rusia sprijină India să devină producător de Kalashnikov

Vlad Manolache |
Data actualizării: | Data publicării:
Kalashnikov
Kalashnikov

Rusia și-a anunțat intenția de a sprijini producerea de arme de asalt Kalashnikov de către India.

India este pe cale să devină producător de arme de asalt Kalashnikov, după ce un mare vânzător de arme din Rusia a anunțat că va sprijini această inițiativă. Declarația a fost făcută de Alexander Mikheyev, CEO-ul Rosoboronexpor, compania care vinde arme de acest tip.

Ideea s-a născut în urma unei vizite oficiale

Șeful Executiv al Rosoboronexport a făcut această declarație în urma rezultatelor unei vizite a delegației Ministerului Apărării din India, condusă de Apurva Chandra, directorul general al ministerului pentru achiziție, la sediul industrial al grupului Kalashnikov din Izhevsk.

"Suntem gata să ajutăm India să construiască o unitate, similară cu cea pe care a văzut-o astăzi delegația condusă de domnul Apurva Chandra, pentru a produce armamentul expus și modificările ulterioare ale puștilor de asalt Kalashnikov", a spus Mikheyev, conform tass.com.

[citeste si]

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel