Rusia: ”OTSC, pregătită împotriva oricărei agresiuni”. Săgeți către NATO

Darius Muresan |
Data publicării:

Organizația Tratatului de Securitate Colectivă (OTSC) este capabilă să respingă orice agresiune externă și să asigure securitatea militară a statelor aliate, a declarat vineri ministrul adjunct al Apărării din Rusia, colonelul general Alexander Fomin, potrivit agenției TASS.

"Rezultatele exercițiilor noastre arată că forțele OTSC sunt capabile să contracareze în mod eficient agresiunea externă și să asigure securitatea militară a statelor membre", a declarat generalul rus la un briefing.

Federația Rusă, cea care conduce Organizația, susține că eforturile OTSC au ca scop dezvoltarea forțelor Tratatului, prin dezvoltarea structurii și armamentului lor în conformitatea cu provocările și amenințările pentru securitatea militară a statelor membre ale organizației, a subliniat generalul, potrivit sursei citate.

Oficialul rus a trimis săgeți și către NATO.

"Comparativ cu exercițiile NATO, exercițiile militare ale OTSC nu sunt îndreptate împotriva altor state, ci sunt manevre antiteroriste", a declarat ministrul adjunct al Apărării din Rusia.

Organizația Tratatului de Securitate Colectivă (OTSC) reprezintă o alianță politico-militară condusă de către Rusia și creată de o parte a sttelor CSI. Din OTSC fac parte Rusia, Armenia, Belarus, Kazakhstan, Tajikistan și Kârgâzstan.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel