Moscova consideră nefondate ultimele sancţiuni americane

S.I. Catalin |
Data publicării:
Ministrul-adjunct de externe al Rusiei, Serghei Riabkov
Ministrul-adjunct de externe al Rusiei, Serghei Riabkov

Ministrul-adjunct de externe al Rusiei, Serghei Ryabkov, a declarat marți că noile sancțiuni introduse de SUA împotriva hackerilor și ofertei ilegale de produse petroliere către Coreea de Nord au fost neîntemeiate, promițând un răspuns ferm din parea Moscovei.

Într-o declarație publicată pe site-ul ministerului, el a mai spus că sancțiunile au fost introduse sub o ,,pretenție falsă'', potrivit FoxNews.

Statele Unite au impus marți sancțiuni împotriva a doi cetăţeni ruşi, a unei firme din Rusia și a unei firme slovace, doarece Washingtonul consideră că au încercat să ajute o altă companie rusă să evite sancțiunile impuse asupra activităţi informatice ostile.

De asemenea, Washingtonul a anunțat sancțiuni impotriva a două companii rusești de transport maritim și a șase nave despre care a afirmat că au fost implicate în transferul produselor petroliere rafinate către navele din Coreea de Nord, încălcând restricțiile ONU.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel