Rusia confirmă oficial livrarea unor avioane MiG-29 către Siria

Darius Muresan |
Data publicării:

Rușii au confirmat oficial prezența aeronavelor MiG-29 în Siria.

Ambasada Rusiei în Siria a confirmat faptul că Moscova a livrat aeronave rusești MiG-29 către Siria. Nu au fost însă oferite mai multe detaliii.

"Armata siriană a primit al doilea lot de aeronave MiG-29 din partea Rusia, în cadrul cooperării din domeniul apărării dintre națiunile noastre. Sirienii au început deja să folosească aceste avioane în misiuni", preciează un mesaj al Ambasadei, pe contul Twitter, citat de TASS.

Confirmarea oficială vine după ce, în urmă cu câteva zile, în presă au apărut informații cu privire la livrarea unor aparate MiG-29 către Siria.

Ceremonia de predare a aeronavelor rusești către forțele lui Bashar al-Assad a avut loc  la baza aeriană Hmeimim, din Siria.

CITEȘTE ȘI: Libia: Șase avioane MiG-29 au fost transferate de la baza aeriană rusă Hmeimim către armata lui Haftar (Foto)

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel