Rusia: Bombardierul Tupolev 22M3M, primul zbor

Tudor Curtifan |
Data publicării:
Tupolev 22M3M
Tupolev 22M3M

Tupolev a finalizat lucrările de modernizare a avionului Tu-22M3M.

Tu-22M3M a efectuat primul zbor după ce a fost modernizat. Potrivit agenției Xinhua, bombardierul a zburat 37 de minute. El a decolat de pe aerodromul din Kazan și s-a înălțat la o altitudine de 1.500 de metri.

Surse oficiale din Federația Rusă au anunțat că în timpul zborului toate sistemele și aparatura avionului au funcționat la parametrii normali, iar conform procedurii sistemele au fost verificate la diferite altitudini.

În luna august a acestui an, Rusia a prezentat oficial varianta avansată a bombardierului supersonic cu rază lungă de acțiune, Tupolev 22M3M.

Noul bombardier cu rază lungă de acțiune Tu-22M3M va fi dotat cu noi rachete anti-navă, a declarat la acea vreme Alexander Konioukhov, directorul general al companiei ruseşti Tupolev, producătoare de aparate aerospațiale.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel