Rusia. Avion neidentificat, apropiere periculoasă de o aeronavă civilă

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:

Un avion neindentificat s-a apropiat periculos de mult de o aeronavă rusă de pasageri A-330 a companiei companiei iFly, care zbura din Antalya la Moscova, informează joi agenţia de presă RIA Novosti. 

'În zona de responsabilitate a serviciilor turce de control al traficului aerian deasupra apelor internaţionale ale Mării Negre, la aproximativ 250 km sud-vest de (staţiunea) Soci, echipajul aeronavei ruse a înregistrat declanşarea TCAS - sistemul de avertizare pentru evitarea de coliziuni. Piloţii au reacţionat şi au urmat recomandările sistemului', a declarat Sistemul unic de stat al Rusiei pentru gestionarea traficului aerian (OrVD), care a demarat o anchetă cu privire la incidentul de deasupra Mării Negre. 

Cele două aeronave s-au despărţit în siguranţă, iar A-330 a aterizat fără probleme pe aeroportul Vnukovo din Moscova. 

Experţii ruşi încearcă să afle detalii cu privire la acest incident, deocamdată identitatea avionului rămâne necunoscută. De asemenea, RIA Novosti notează că acesta nu a intrat în legătură cu controlorii ruşi de trafic aerian. 

Rusia nu a comunicat dacă avionul neidentificat era unul civil sau o aeronavă militară.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel