Rusia, anexare Crimeea. Prelungirea sancțiunilor. Italia: ”Vom spune NU”

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Italia nu va sprijini prelungirea sancţiunilor economice instituite de Uniunea Europeană împotriva Rusiei, a declarat miercuri la Moscova vicepremierul italian Matteo Salvini, transmite agenţia Reuters.

Sancţiunile împotriva Rusiei au fost iniţiate de UE în anul 2014, după ce Rusia a anexat peninsula ucraineană Crimeea, iar de atunci au fost reînnoite la fiecare şase luni, ultima prelungire a lor urmând să expire la sfârşitul anului.

'Dacă ni se va cere să confirmăm (sancţiunile), vom spune 'nu'', a susţinut Salvini într-o transmisiune live pe Facebook de la Moscova, unde se află într-o vizită oficială. 'Este clar că nu are niciun sens să existe' aceste sancţiuni, a completat el.

Cu o zi în urmă şi premierul italian, Giuseppe Conte, s-a declarat împotriva acestor sancţiuni împotriva Rusiei, argumentând că ele aduc prejudicii întreprinderilor italiene.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel