Rusia a trimis fregată Amiral Gorshkov în Cuba

S.I. Catalin |
Data publicării:

Detașamentul de nave condus de fregata Amiral Gorshkov a intrat în capitala Cubei, Havana. Escala navelor ruse va dura până pe 26 iunie, potrivit serviciul de presă al Flotei ruse de Nord din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse.

Pe timpul vizitei navelor ruse sunt planificate întâlniri cu oficiali cubanezi și activități pentru odihna și recreerea echipajelor.

Pe fregata Amiral Gorshkov vor urca atât ambasadorul rus în Cuba, Andrei Gusikov, cât și reprezentanți ai Comandamentului Forțelor Armate ale Cubei. Detașamentul de nave al Flotei de Nord a plecat de la Severomorsk pe 26 februarie. Până în preent, acesta a parcurs aproape 28.000 de mile marine, potrivit remnmilitaryblog.com.

Săptămâna trecută, navele Flotei de Nord au trecut prin Canalul Panama în Marea Caraibilor.

La sfârșitul lunii mai, nava amiral Gorshkov a  simulat în cadrul unui exerciţiu naval, o vânătoare de submarine în Oceanul Pacific, folosind sonarele de la bord. Pe lângă un sistem de rachete Kalibr, fregata este echipată cu rachete de suprafață Polimert-Redut și cu un sistem anti-sumbar, mai precizează Uawire.org.

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel