Rusia a efectuat cel mai puternic bombardament de la declanșarea luptelor din Siria

Eduard Pascu |
Data publicării:

Forțele aeriene ruse au efectuat unul dintre cele mai puternice atacuri aeriene asupra pozițiilor teroriștilor din Alep, Siria, transmite avia.pro.

Potrivit informațiilor furnizate de agenția de știri arabe Al Masdar News, forțele aeriene ruse au executat cel mai puternic atac aerian din istoria campaniei militare împotriva pozițiilor teroriste din zona Alep - Siria.

„În jurul orei locale 23:45, forța aeriană rusă a lansat una dintre cele mai puternice lovituri aeriene din vecinătatea Alep, în urma căreia aeronavele lor militare au bombardat pozițiile lui Hayat Tahrir al-Sham (un grup terorist interzis în Rusia). Potrivit unor surse din provincia Alep, forța aeriană rusă a lansat mai multe atacuri asupra districtului agricol ICARDA și a orașului Șeic Ahmad, lângă postul de observație turcesc din Tal Al Ais. Raportul a spus că forța aeriană rusă vizează mișcarea Hayat Tahrir al-Sham și aliații acestora acunși în zonele rurale din sudul provinciei Alep", a informat Al Masdar News.

Conform informațiilor venite pe rețelele de socializare, actualele atacuri ale forțelor aeriene ruse au fost unele dintre cele mai mari și mai distructive.

Vezi și: Aviația rusă a distrus ultimul spital civil din provincia Idlib din Siria 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel