Rușii au găsit vinovatul după prăbușirea Su-27: Tehnica militară nu poate ceda, vina aparție pilotului

Tudor Curtifan |
Data publicării:
Avioane Su-27, sursă foto: Ministerul Apărării din Rusia
Avioane Su-27, sursă foto: Ministerul Apărării din Rusia

Rusia a anunțat că în urmă cu două zile un avion Su-27 s-a prăbușit în apele Mării Negre.

Imediat după prăbușirea avionului rus Su-27 în Marea Neagră, Rusia a demarat o amplă operațiune de căutare și salvare la care au participat mai multe aeronave, inclusiv un avion An-26 și un elicopter Mi-8, precum și nave militare și civile.

Nu există informații cu privire la succesul misiunii de salvare, și, evident, nici despre soarta pilotului. Avionul s-a prăbușit deja de două zile, ceea ce indică faptul că, din păcate, pilotul rus și-a pierdut viața.

Imediat după accident, Moscova a lansat o anchetă pentru a stabili cauza prăbușirii aeronavei Su-27. Russia Today a afirmat că aeronava s-a prăbușit în timpul unui zbor de rutină din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

 

„Su-27 nu poate da greș”. Un fost pilot rus a găsit vinovatul: pilotul aeronavei

 

Doar că, Magomed Tolboev, fost pilot rus de încercare și expert în aviație, figură cunoscută în Federația Rusă, se grăbește să excludă faptul că aeronava rusă Su-27 s-a prăbușit din cauze tehnice și se pare că a găsit vinovatul înainte de finalizarea anchetei: pilotul rus.

Într-un interviu acordat postului de radio rus NSN și citat de publicația Moscow 24, Tolboev afirmă că „Marea Neagră a 'înghițit' o mulțime de aeronave” deoarece „piloții care zboară noaptea nu au experiență”. Amintim în acest sens că Rusia a anunțat că avionul Su-27 s-a prăbușit în cursul serii, în jurul orei 20:10, ora Moscovei.

Tolboev a explicat că piloții fac o eroare fatală în contextul în care încearcă să zboare cât mai aproape de apă, iar noaptea, atât cerul cât și marea arată identic din cabina piloților, în timpul zborului.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel