România, noi sisteme de apărare de coastă

România va achiziționa noi sisteme mobile de apărare de coastă.

România va lansa luni o licitaţie pentru achiziţia unor noi sisteme mobile de apărare de coastă, a declarat ministrul român al apărării Mihai Fifor pentru publicaţia Morning Defense, citată de Politico.com.

România şi-a stabilit obiectivul 'de a avea această nouă capabilitate pe coasta Mării Negre, doar ca o măsură suplimentară de descurajare', a afirmat Mihai Fifor după întrevederea avută miercuri la Pentagon cu secretarul american al apărării Jim Mattis.

Noile baterii ar putea de asemenea să fie amplasate pe corvetele pe care România doreşte să le achiziţionare, a mai spus oficialul român.

Conform sursei citate, Boeing se numără printre companiile care concurează pentru obţinerea contractului privind furnizarea sistemelor de apărare de coastă, contract estimat la circa 150 de milioane de dolari.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel