Revizia portavionului USS George Washington este 60% completă

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Huntington Ingalls Industries a anunțat că portavionul USS George Washington (CVN 73) a părăsit docul uscat fiind mutat într-o dană unde vor începe operațiunile de echipare și testarea finală, transmite defenceblog.

Mai mult de 60% din operațiunile de revizie au fost încheiate și predarea către US Navy este programată la sfârșitul anului 2021. „În următoarele 24 de luni ne vom concentra pe pregătirea navei pentru următorii 25 de ani de viață operațională. După ce vom finaliza, USS George Washington va părăsi șantierul naval Newport News ca fiind cea mai avansată navă de război din clasa Nimitz din flotă”, au transmis reprezentanții șantierului naval.

În timpul reviziei în docul uscat portavionul George Washington a suferit o serie de îmbunătățiri semnificative și lucrări ample de reparații atât în interiorul cât și în afara navei. În plus față retehnologizarea centralei electrice, constructorii au reconfigurat și întărit armătura la cele 600 de bazine și au înlocuit mii de supape, pompe și componente de conducte. La exterior, au efectuat remodelări ale punții de comandă, a catargului și a turnului de antenă; a modernizat toate echipamentele de lansare și recuperare a aeronavelor și au fost înlocuiți arborii elicelor și au fost montate elice noi.

În următoarea fază a reviziei, constructorii vor termina instalarea componentelor majore ale navei și vor testa sistemele electronice, de luptă și de propulsie înainte ca acesta să fie redat către US Navy. În această perioadă vor fi modernizate și spațiile de locuit ale echipajului.

USS George Washington a ajuns în șantierul Newport News în august 2017 și este al șaselea portavion din clasa Nimitz care trece printr-o revizie capitală. Noile echipamente și reparațiile efectuate prelungesc viața navei cu încă 50 de ani, spun constructorii.

Vezi și: Scutul antirachetă din Polonia este aproape gata

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel