Redislocări masive de avioane și elicoptere rusești pe aerodromuri din Regiunea Mării Negre

Ionel Copcea |
Data actualizării: | Data publicării:

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 18.10.2021, echipaje ale avioanelor și elicopterelor din dotarea Aviației Operativ-Tactice, Aviației de Asalt și Aviației Forțelor Terestre aparținând armatei de forțe aeriene și apărare antiaeriană au desfășurat activități de scoatere masivă a tehnicii de aviație de sub atacul adversarului convențional.

La primirea ordinului, mai multe escadrile de aviație, dotate cu avioane de vânătoare Su-30SM și Su-27, bombardiere Su-34 și Su-24M, avioane de asalt Su-25SM, precum și cu elicoptere Mi-35, Mi-8AMTȘ, Mi-28N și Ka-52 au fost redislocate pe aerodromuri operative. În total, au fost ridicate în aer peste 100 de aparate de zbor.

De asemenea, au îndeplinit misiuni specifice și tehnicienii de la sol ai armatei de forțe aeriene și apărare antiaeriană a Regiunii Militare Sud, care au pregătit tehnica pentru zbor și au amplasat rachete și bombe la bordul acesteia.

Activitățile au fost desfășurate în cadrul exercițiului de comandament și stat major de conducere a trupelor pe direcția strategică sud-vest, care se desfășoară sub conducerea comandantului Trupelor Regiunii Militare Sud, general de armată Aleksandr Dvornikov.

La exercițiu participă mari unități și unități militare ale Regiunii Militare Sud, inclusiv din cadrul bazelor militare din Abhazia, Armenia și Osetia de Sud, Flotei din Marea Neagră și Flotilei din Marea Caspică.

În total, la activitățile practice planificate în timpul exercițiului participă aproximativ 8.000 de militari și aproape 350 de unități de armamente și tehnică militară. Acestea se desfășoară în 25 de poligoane din zona de responsabilitate a Regiunii Militare Sud.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel