Războiul din Donbas: Forțele rusești de ocupație au atacat trupele ucrainene (Video)

S.I. Catalin / 18 feb 2020 / 13:01

Forțele ruse de ocupație din Donbas au atacat în această dimineață pozițiile ucrainene încercând să rupă linia de demarcație dintre regiunea separatistă și teritoriul controlat de autoritățile ucrainene, scrie Gordon.ua și 112.ua, citat de Deschide.md.

Militarii ucraineni au fost nevoiți să se retragă din pozițiile defensive din apropierea orașului Zolote din regiunea Luhansk, ca urmare a unui atac inamic în această dimineață, potrivit Unian.

Forțele rusești au atacat poziții ucrainene în apropierea satelor Novotoshkivske, Orikhove, Krymske și Khutir Vilny în dimineața zilei de 18 februarie. Separatiştii au atac poziţiile armatei ucrainene cu mortiere de 120 mm, lansatoare de grenade de diferite tipuri și mitraliere grele, după cum a informat pe Facebook centrul de presă al Operațiunii Forțelor Comune ucrainene.

Ulterior, militarii ucraineni au reușit să revină pe poziţiile iniţiale, dar a suferit pierderi. Potrivit Unian, atacul separatiştilor pro-ruşi din Donbas a încetat, un militar ucrainean fiind ucis şi alţi patru răniţi. Sursa citată menâionează că şi în rândurile separatiştilor pro-ruşi au existat victime, unul pierzându-ţi viaţa şi alţi cinci fiind răniţi.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy