Raytheon a dezvoltat un nou tip de rachetă supersonică, Peregrine

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Raytheon a dezvăluit detalii despre dezvoltarea unei noi rachete aer-aer (AAM), supersonică, compactă, care este mai rapidă și mai manevrabilă decât AAM-urile din gama medie.

Peregrine este dezvoltată să poată fi folosită atât ziua cât și noaptea, indiferent de condițiile atmosferice pentru a distruge amenințările viitoare de dominare a aerului, inclusiv sisteme aeriene fără pilot, avioane cu echipaj și rachete de croazieră, transmite Jane.

"Peregrine este capabil să valorifice gama și capacitatea de căutare autonomă a AIM-120 Advanced Media Range Air-to-Air Missile cu ghidaj radar (AMRAAM) și manevrabilitatea AIM-9X Sidewinder cu rază scurtă de acțiune cu ghidaj infraroșu (AAM)", a declarat Mark Noyes, directorul programului Air Warfare Systems, de la Raytheon Missile Systems. "Cu toate acestea, considerăm că Peregrine este complementar și nu înlocuiește celelalte două sisteme de dominație aerienă, dar este important pentru deceniile următoare", a mai spus el.

Vezi și: Ungaria cumpără rachete cu rază medie AIM-120C-7

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel