R. Moldova privește spre NATO cuprinsă de teama războiului și a imperialismului rus | Anatol Șalaru, la Obiectiv EuroAtlantic

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Anatol Șalaru, fost ministru al Apărării în Republica Moldova
EXCLUSIV
Anatol Șalaru, fost ministru al Apărării în Republica Moldova

DefenseRomania vă invită să urmăriți vineri, 27 ianuarie 2023, începând cu ora 11.00, o nouă ediție a emisiunii Obiectiv EuroAtlantic.

Emisiunea  „Obiectiv EuroAtlantic” este difuzată în fiecare săptămână, în ziua de vineri, începând cu ora 11:00.

Invitatul lui Tudor Curtifan din această ediție este Anatol Șalaru, fost ministru al Apărării în Republica Moldova.

Subiectul emisiunii va fi: Republica Moldova. 

Fostul ministru al Apărării va analiza și războiul din Ucraina, dar și amenințarea tot mai mare a războiului care planează asupra Republicii Moldova.

Tensiunile de la Chișinău, criza internă și implicarea FSB-ului în încercarea de a schimba actualul regim pro-european, precum și declarația președintelui Maiei Sandu care a născut atâtea controverse cu privire la neutralitate și aderarea la o alianță mai mare, vor fi și ele dezbătute. 

În urmă cu câteva zile Maia Sandu a menţionat că, în prezent, au loc discuţii serioase, dacă Republica Moldova îşi poate asigura singură securitatea sau e necesară apartenenţa la o alianţă mai mare. Reacția de la Moscova a fost una furibundă, mai mulți parlamentari ruși amenințând Moldova că se îndreaptă spre scenariul ucrainean și va avea soarta Ucrainei.

Emisiunea „Obiectiv EuroAtlantic” ediția din 27 ianuarie 2023, poate fi urmărită începând cu ora 11:00, atât pe pagina de Facebook DefenseRomania, pe www.DefenseRomania.ro, dar și pe pagina de YouTube, unde vă invităm să apăsați butonul „Subscribe” („Abonează-te”).

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel