Putin, întrevedere cu Trump. Consilierul pentru securitate SUA, la Moscova

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Consilierul pentru securitate naţională al preşedintelui SUA, John Bolton, intenţionează să se deplaseze săptămâna viitoare la Moscova, pentru a pregăti o posibilă întrevedere între preşedintele american Donald Trump şi omologul său rus Vladimir Putin, informează joi Interfax şi Reuters. 

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a anunţat joi această vizită a lui John Bolton şi scopul ei. 

Marţi, Peskov declara că deocamdată nu există planuri pentru o întrevedere între Vladimir Putin şi Donald Trump înainte de summitul Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), care va avea loc în perioada 11-12 iulie la Bruxelles. 

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a declarat la 10 iunie că este pregătit să se întâlnească cu omologul său american "imediat" ce Donald Trump va fi pregătit pentru un summit între cei doi lideri. El a adăugat că nu a discutat cu Donald Trump despre locul în care ar putea avea loc o astfel de întâlnire. "Este doar o chestiune tehnică", a estimat el. "Este important ca întâlnirile de acest tip, atunci când au loc, să aibă un conţinut concret", a adăugat Putin.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel