Putin, întrevedere cu Bashar al-Assad. Consens pentru Constituția Siriei

Darius Muresan |
Data publicării:

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a întâlnit joi, la Soci, cu omologul său sirian, Bashar al-Assad, a anunţat joi Kremlinul print-o declaraţie preluată de AFP, potrivit Agerpres.

În urma întâlnirii, preşedintele sirian a decis să desemneze reprezentanţi la ONU pentru formarea unui comitet care să elaboreze viitoarea Constituţie a Siriei, a anunţat purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, Dimitri Peskov. 

Preşedintele sirian s-a aflat în Rusia într-o vizită de lucru, a precizat Peskov. Potrivit acestuia, Putin l-a felicitat pe al-Assad pentru "succesul armatei guvernamentale siriene în lupta împotriva grupărilor teroriste" şi a subliniat "necesitatea de a se crea condiţii suplimentare pentru reluarea procesului politic pe scară largă". 

La rândul său, al-Assad - citat de purtătorul de cuvânt al Kremlinului - a declarat că "stabilitatea în Siria se ameliorează şi astfel se deschide calea pentru procesul politic".

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel