Primul detaşament de militari din Batalionul 'Viperele Negre' a ajuns în Afganistan

Eduard Pascu |
Data publicării:

Primul detaşament de militari din cadrul Batalionului 21 Protecţia Forţei "Viperele Negre" a ajuns în Afganistan, anunţă marţi Ministerul Apărării Naţionale.

''Primele 'Vipere Negre' au ajuns în Afganistan! Batalionul 21 Protecţia Forţei 'Viperele Negre' va participa în perioada februarie - august 2020 la misiunea NATO 'Resolute Support', în provincia Kandahar, din teatrul de operaţii Afganistan. Misiune uşoară!'', se precizează pe pagina de Facebook a MApN.

Înainte de îmbarcare, pe Baza 90 Transport Aerian Otopeni "Comandor aviator Gheorghe Bănciulescu" au fost prezenţi comandantul Diviziei 2 Infanterie "Getica", general-maior Gheorghiţă Vlad, locţiitorul comandantului Comandamentului Forţelor Întrunite, general de flotilă aeriană Valerică Vrăjescu, şi comandantul Brigăzii 2 Vânători de Munte "Sarmizegetusa", general de brigadă Cristian Teglaş.

Vezi și: Afganistan: Doi militari ai US Army au murit în atacul asupra vehiculului blindat

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel