Președintele Iohannis a anunțat scoaterea Armatei române pe străzi în lupta împotriva noului coronavirus

Tudor Curtifan / 24 Martie 2020 / 13:31

Președintele Klaus Iohannis a anunțat noi măsuri restrictive pentru combaterea epidemiei de COVID-19.

Președintele României a avut o întrevedere cu premierul Ludovic Orban și cu Nicolae Ciucă, ministrul Apărării, în baza căreia s-au luat noi măsuri pentru combaterea epidemiei de COVID-19.

La finalul ședinței, Klaus Iohannis a anunțat noile măsuri în cadrul unui mesaj video transmis de la Palatul Cotroceni. Printre aceste măsuri, Armata română va pune la dispoziție personal pentru a suplimenta forțele de ordine.

 

Armata română va suplimenta forțele de ordine publică în lupta pentru combaterea COVID-19

 

(w670) Armata rom

 

Am convenit să folosim și Armata pentru a gestiona mai bine situațiile create în teren. În acest fel Armata va pune la dispoziție personal care va veni să suplimenteze forțele de ordine publică, jandarmerie și poliție, a anunțat Klaus Iohannis.

Totodată, au fost introduse restricții speciale pentru persoanele de peste 65 de ani iar cetățenii aflați în izolare vor fi supravegheate electronic.

Foarte important, restrcțiile privind ieșitul din casă pe timpul zilei (cu excepția deplasărilor la magazine cu alimente, farmacii sau la serviciu) se vor transforma de mâine (25.03.2020) din recomandări în obligații.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy