Popularitatea lui Vladimir Putin s-a prăbușit în sondaje

Tudor Curtifan |
Data publicării:
Vladimir Putin
Vladimir Putin

Șeful Centrului rus pentru studierea opiniei publice (VŢIOM), Valeri Fiodorov, semnalează o scădere a popularităţii președintelui Vladimir Putin, expertul explicând că această situaţie este cauzată de faptul că locuitorii Rusiei „nu cred că mâine viața va fi mai bună".

În plus, a adăugat expertul, cetăţenii ruşi nu mai au atât de mare încredere în liderul lor şi pentru că veniturile lor „nu au crescut" în ultimii cinci ani.

Valeri Fiodorov a subliniat că această situaţie este „foarte deranjantă" pentru poporul rus. Potrivit portalului Vedomosti, pe 24 mai 2019, Centrul rus pentru studierea opiniei publice a publicat un sondaj cu privire încrederea ruşilor în politicieni, conform căruia doar 31,7% dintre respondenți mai au încredere în preşedintele rus, Vladimir Putin, acesta fiind cel mai scăzut nivel din ianuarie 2006.

În mai 2018, de exemplu, un sondaj similar arăta că 47,4% dintre ruşi aveau încredere în Putin. Popularitatea lui Vladimir Putin a început să scadă la jumătatea lui iunie 2018, după anunțul privind creșterii vârstei de pensionare.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel