Poliția rusă l-a reținut și pe fratele lui Navalnîi, după percheziții la apartamentul opozantului lui Putin

Tudor Curtifan |
Data publicării:
Sursă foto: Alexei Navalnîi Facebook - Алексей Навальный
Sursă foto: Alexei Navalnîi Facebook - Алексей Навальный

Poliţia rusă l-a reţinut miercuri pe fratele lui Aleksei Navalnîi, după ce a efectuat percheziţii la apartamentul din Moscova al disidentului, transmite Agerpres, citând Reuters.

În cursul zilei de miercuri, poliţia a efectuat raiduri la birourile organizaţiei lui Navalnîi, Fondul de luptă împotriva corupţiei, şi la alte câteva proprietăţi legate de acesta.

Autorităţile ruse şi-au extins miercuri percheziţiile contra lui Aleksei Navalnîi şi colaboratorilor săi apropiaţi. Acţiunile au avut loc în cadrul unei anchete a Ministerului de Interne, pentru încălcarea "normelor sanitare" în vigoare din cauza epidemiei de COVID-19, după manifestaţiile desfăşurate sâmbătă în numeroase oraşe ruse, la apelul echipei lui Navalnîi.

În timpul demonstraţiilor pro-Navalnîi de la finalul săptămânii trecute au fost arestate peste 3.500 de persoane.

După arestarea sa în 17 ianuarie, Aleksei Navalnîi a ripostat, difuzând o anchetă despre imensa şi fastuoasa proprietate de care ar beneficia preşedintele Vladimir Putin pe malul Mării Negre şi a cărei construire ar fi costat peste 1 miliard de euro.

CITEȘTE ȘI: FSB susţine că protejează „Palatul lui Putin” de serviciile de informații ale NATO

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel