Pentagonul a majorat prețul pentru construcția navei de transport amfibiu LPD 31

Eduard Pascu |
Data publicării:

Compania militară de construcții navale Huntington Ingalls Industries a primit o modificare a prețurilor fixe în valoare de 1,5 miliarde de dolari la un contract atribuit anterior pentru construcția navei de transport amfibiu LPD 31, transmite Defence Blog.

Construcția navei se bazează pe piesele furnizate de peste 600 de producători din 39 de state, inclusiv 387 de întreprinderi mici. Peste 1.500 de constructori de nave lucrează la fiecare LPD. Ingalls a livrat către US Navy 11 nave din clasa San Antonio și mai are încă trei în construcție.


Clasa San Antonio este o navă de asalt amfibiu. Navele de 208 de metri lungime și 32 de metri lățime sunt utilizate pentru transportul pușcașilor marini, a elicopterelor sau a aeronavelor cu decolare verticală, cum ar fi MV-22 Osprey. Navele pot efectua întregul spectru de operațiuni, misiuni amfibi și de asalt, misiuni de asistență umanitară și de salvare în urma dezastrelor.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel